Όλες οι Υπηρεσίες Ανακαινίσεις – Κατασκευές

Ανακαινίσεις - Κατασκευές

Ανακαίνιση Κατοικίας

Μέσα από τη συζήτηση μαζί σας και την αμφίδρομη ανταλλαγή απόψεων, αναλύουμε τις σκέψεις μας, τις μεταφράζουμε σε αρχιτεκτονικά σχέδια, κοστολογούμε το έργο και ορίζουμε το χρονοδιάγραμμα των εργασιών. Μεριμνούμε τόσο για την ορθή εκτέλεση των εργασιών, τη διασφάλιση της ποιότητας με υλικά και συστήματα εγνωσμένης αξίας όσο και για την νόμιμη εκτέλεση όλων των εργασιών μέσω της αδειοδότησης του έργου αν απαιτείται.

Είμαστε στο πλευρό σας για να σας δώσουμε λύσεις σε όλα τα επίπεδα της ανακαίνισης, από την διαμόρφωση μιας εξολοκλήρου νέας εσωτερικής διαρρύθμισης, έως την τμηματική ανακαίνιση χώρων της κατοικίας όπως της κουζίνας ή του μπάνιου. Είμαστε στο πλευρό σας για την εκτέλεση του έργου με τα συνεργεία μας και την παράδοσή του εντός χρονοδιαγράμματος.

Ανακαίνιση Επαγγελματικού χώρου και Αλλαγή Χρήσης

Η στέγαση μιας επιχείρησης, εάν δεν γίνεται σε νεόδμητες οικοδομές, συνήθως περνά μέσα από την αλλαγή της χρήσης του υφιστάμενου χώρου.

Εκτελούμε τις εργασίες διαμόρφωσης και αλλαγής χρήσης, μεριμνώντας για την νομιμότητα αυτών μέσω αδειοδότησης του έργου, κοστολογούμε τις προτάσεις μας και σας ενημερώνουμε για προγράμματα επιδοτήσεων.

Κυρίως όμως προσπαθούμε να αντιλαμβανόμαστε την δυναμική που θέλετε να προσδώσετε στην επιχείρησή σας.

Σας παρέχουμε αρχιτεκτονικές προτάσεις, μελέτες εφαρμογής του χώρου, προτάσεις εσωτερικής διακόσμησης, φωτορεαλιστικές απεικονίσεις, στατικές, μηχανολογικές και άλλες απαραίτητες μελέτες. Με τους έμπειρους συνεργάτες μας φροντίζουμε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια της επιχείρησής σας. Πέραν αυτών, αναλαμβάνουμε το brandname της επιχείρησης και το site σας , παράγοντες που στη σύγχρονη αγορά είναι πλέον νευραλγικής σημασίας.

Μοιραστείτε τη σελίδα μέσω:
Linkedin